نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) رشد چشمگیر مشارکت مردمی مشهد در «طرح قرار زیارت»؛ بهره‌مندی بیش از ۱۱۰ هزار نفر در شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ رشد ۶۲ درصدی فضا‌های اختصاصی بانوان در مشهد تا پایان دوره ششم مدیریت شهری نمک مصرفی شهر مشهد هنوز هم از کیلومترها دورتر می‌آید تا دل شهر | معدن‌های دروازه قوچان برگزاری جشنواره «شادبوم» با محوریت پرچم ایران بازدید شهردار مشهد مقدس از روند احداث پارک شهربانو بوستان بسیج | افزایش ۳۰ هکتاری فضاهای بوستان‌های ورزشی ویژه بانوان در دوره ششم مدیریت شهری + فیلم حال سخنگوی دولت وسط نشست خبری بد شد | بازگشت مهاجرانی به نشست خبری + فیلم (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

افتتاح گذر‌های تاریخی محلات و رونمایی از بزرگ‌ترین پرده نقاشی نقالی کشور در مشهد | قلندرشریف: موضوع مشهد و مشهدالرضا (ع) با همه موضوعات فرق می‌کند + فیلم

  • کد خبر: ۳۰۷۰۱۴
  • ۰۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۹
افتتاح گذر‌های تاریخی محلات و رونمایی از بزرگ‌ترین پرده نقاشی نقالی کشور در مشهد | قلندرشریف: موضوع مشهد و مشهدالرضا (ع) با همه موضوعات فرق می‌کند + فیلم
شهردار مشهد گفت: موضوع مشهد و مشهدالرضا(ع) با همه موضوعات فرق می‌کند. ایران اسلامی سرشار از فرهنگ و تمدن ایرانی، تمدن کهن و همچنین هنرهای ویژه‌ای بوده که در جهان بی‌نظیر است.
مهران سپهران
تصویربردار و تدوینگر مهران سپهران

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدرضا قلندرشریف امروز، ۴ دی‌ ۱۴۰۳، در آیین افتتاح گذر‌های تاریخی محلات و رونمایی از بزرگ‌ترین پرده نقاشی نقالی کشور که در خانه تاریخی ناظران برگزار شد، اظهار کرد: بحث مشهد و مشهدالرضا(ع) با همه موضوعات فرق می‌کند. ایران اسلامی سرشار از فرهنگ و تمدن ایرانی، تمدن کهن و همچنین هنر‌های ویژه‌ای بوده که در جهان بی‌نظیر است.

وی افزود: در همه حوزه‌ها باید به این موضوع توجه کرد؛ چه در زمینه تاریخ انسان‌هایی که در این سرزمین کاری کردند تا نام ایران، ایرانی، مشهد و خراسان بر تارک هنر، تمدن، تاریخ، شعر و شاعری و فرهنگ دنیا بدرخشد، چه افرادی که در حوزه پهلوانی و دلاوری درخشیدند و هنوز هم نامشان به نیکی برده می‌شود. همچنین پهلوانانی که الگوی جوانمردی، فتوت و تواضع بودند و نیز همه دانشمندان، فقیهان و کسانی که به این سرزمین خدمت کردند.

قلندرشریف ادامه داد: تاریخ‌نگاری شخصیت این عزیزان از الزامات است. بسیاری از کشور‌ها از این هویت و سرانه‌های ارزشمند تاریخی هویت ما به‌نفع خود استفاده می‌کنند. موضوع دیگر هویت تاریخی و تمدنی است. هویت اصلی، فلسفه وجودی مشهد و هرچه این شهر دارد، از برکت وجود امام رضا (ع) و مضجع منور رضوی است. از روز شهادت ایشان، تاریخ‌سازی شروع شد و‌ محلات مشهد جاودانه شدند. ادامه این تاریخ‌سازی زنان بودند و آن هم زنان نوغان. این موضوع در طول تاریخ تداوم یافت، شهدا درخشیدند و ازخودگذشتگی کردند تا دین و سرزمین، پایدار و سربلند بماند.

شهردار مشهد بیان کرد: متأسفانه هویت تاریخی و محلات مشهد در گذشته دستخوش حوادثی شده است. این هویت و محلات خودشان خاکریز تمدنی مشهد بودند، اما بسیاری از آن‌ها از بین رفتند و بخشی که مانده‌اند، باید احیا، بازسازی، نگهداری شده و به آن‌ها توجه شود و اتفاقات خوبی بیفتد. کار‌های خوبی انجام شده است و این خانه‌های تاریخی احیا شده‌اند، در حال نگهداری هستند و مردم بازدید می‌کنند و لذت می‌برند.

وی خاطرنشان کرد: یکی از اتفاقات خوب در این دوره مدیریت شهری و شورا، این بود که مشهد به عنوان پایتخت معنوی جهان اسلام، روز و هفته نداشت، اما این اتفاق افتاد و چهارم تا دهم دی‌ماه «هفته مشهد» و دهم دی «روز مشهد» نام‌گذاری شد که اوج آن نشان مشهد در دهم دی است. اولین دوره نشان مشهد سال گذشته برگزار شد که این نشان در تاریخ، یک نشان و کار ارزنده و ویژه است و به یادگار خواهد ماند.

قلندرشریف عنوان کرد: احیای گذر‌های تاریخی یکی از موضوعات مهمی بوده و در حوزه گذر‌های تشرف نیز کار ویژه‌ای در حال انجام است. در منطقه ثامن بیش از هشت هزار میلیارد پروژه داریم که یا آماده افتتاح بوده، یا عملیات اجرایی آن شروع شده یا کلنگ‌زنی خواهد شد.

نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->